Nogometni dresi Real Madrid preživlja eno najhujših kriz s poškodbami v spominu, kar še posebej vpliva na njihovo obrambo. Dani Carvajal trenutno ni na voljo, vendar se pričakuje, da se bo vrnil v novem letu, vendar je utrpel drugo poškodbo ACL, tako da je David Alaba skupaj z Ederjem Militaom ostal nastranskem tiru. Avstrijec bo izpustil preostanek sezone, medtem ko se bo Militao morda vrnil šele konec februarja.Tako ostaneta samo Nacho Fernandez in Antonio Rudiger kot naravni obrambni možnosti, čeprav je Carlo Ancelotti poudaril, da bi Aureliano Tsouameni lahko zapolnil to praznino po poškodbi. Teoretično bi lahko pomagala tudi Ferland Mendy in Dani Carvajal.
Potem ko je zmaga nad Villarrealom povzročila odpustitev Alabe, so Otroški nogometni dresi poročali, da se Real Madrid zavzema za iskanje zamenjave na januarskem prestopnem trgu. V naslednjih 24 urah pa se je zdelo, da so se stvari spremenile. Marca poroča, da nimajo načrtov za krepitev področja letos ali naslednje poletje in ker sta Alphonso Davies in Kylian blizu večjih potencialnih poslov za Mbappeja, ne bodo na trgu, da bi podpisali zamenjavo.
Lahko, da na trgu, ki ga Nogometni dresi komplet zanima, ne vidijo priložnosti, ali pa nočejo pripeljati nekoga samo zato, da nadoknadijo številke. Namesto tega se lahko zanesejo na možnosti, kot sta Real Madrid Castilla in Chuameni. Čeprav je morda takšno stališče kluba, ima Carlo Ancelotti vso pravico, da je nekoliko jezen, če zamenjava ne pride. Real Madridu je zaenkrat šlo dobro glede poškodb, toda rahel padec bi lahko ogrozil sezono Real Madrida.

Leave a Reply