RB Leipzig je predstavil novo ekipo za goste za sezono Brazilija nogometni dresi. Ima osupljiv dizajn, ki odraža identiteto in ambicije kluba.Dres, ki ga je izdelal tehnični partner RBL Nike, ima rdečo in modro barvo, ki se zgleduje po klubskih barvah in logotipu RBL. Glavni oblikovalski element je vzorec puščice RBL, ki predstavlja zagon in motivacijo kluba za doseganje ciljev. Vzorec puščice je tudi del mota kluba “You can do Anything”, ki je natisnjen na zadnji strani vratu.Majica ima tudi subtilno silhueto “We are Leipzig” na notranjem izrezu, ki kaže na klubski ponos in povezanost z mestom. Natis imena in številke igralca je v beli barvi, na številki pa je vektorski bik RB Leipzig.Gostujoča majica RB Leipzig 23/24 Nike ima rahel V-izrez in moderen videz, z značko RB Leipzig na desni strani prsi, logotipom Nike na levi strani prsi in logotipom Red Bulla na sprednji strani.Komplet je bil prvič predstavljen med sobotno zmago nemške bundeslige proti Bayernu iz Münchna s 3:1. Rezultat je klubu zagotovil mesto v UEFA Ligi prvakov v naslednji sezoni.
Poceni nogometni dresi in Olympique Lyonnais sta predstavila klubsko novo domačo opremo za sezono 223/24. Dres bo prvič oblečen v soboto, 27. maja, proti Stade de Reims na stadionu Groupama v akciji Ligue 1.Domača majica adidas Olympique Lyon 2023/24 je poklon zgodovini kluba in njegovim povezavam z gastronomsko kulturo Lyona.Identiteto sedemkratnih prvakov Lique 1 predstavljajo tanke navpične rdeče in modre črte na sprednji strani osnovnega dresa 23/24, ki poosebljajo njegove korenine na ozemlju sotočij z bogato zgodovino. Tribarvni ovratnik kompleta spominja na kuharje, ki utelešajo lyonsko gastronomijo in svoje znanje prenašajo na mlajše generacije. Prenos je tudi eden od stebrov klubske akademije.Zlati detajli in vrhunska tkanina v pikeju odražajo klubsko kakovost treninga in nenehno iskanje odličnosti.Olympique Lyon pravi, da je njihov domači dres adidas 2023/24 praznik igralcev kluba, ki bodo pisali zgodovino pod vodstvom svojih trenerjev, legend OL in vseh navijačev Lyonnaisa.
Lyonov primarni dizajn Nogometni dresi za otroke je v beli barvi z rdeče-modrim dvobarvnim trakom, ki poteka po (polnobarvni) grebenu prtljažnika, medtem ko je partnerska blagovna znamka – vključno z vsemi blagovnimi znamkami nemškega dobavitelja – zlata.Prekrivajoči se okrogli ovratnik je v barvi francoske tricolore, kljub temu, da je Lyon daleč od obrambe naslova prvakov Ligue 1 v naslednji sezoni, majica, ki se trži kot poklon »gastronomski dediščini mesta Lyon«, pa bo tvorila komplet z belimi kratkimi hlačami in nogavicami.Z novo izdajo, ki vsebuje zlato obrobljene zelene črte na beli podlagi, je v črtah izrezan prostor z logotipi, ki niso podobni logotipom, ki si jih je zamislil sponzor T-Mobile, grb pa je v polni barvi.Grasshoppers ima legendarno rivalstvo s FCZ in ta adidasov dizajn, s tonsko črno stiliziranimi črtami ter roza in nebesno modrimi obrobami, je bil predstavljen posebej za, kot že ime pove, zadnji derbi strani v letošnji sezoni švicarske super lige.

Leave a Reply