Nogometni dresi za otroke Alexander Nubel je imel pri Bayernu iz Münchna težke čase, odkar se je pridružil poleti 2020. Eno sezono je preživel na klopi, nato pa je bil posojen AS Monacu, kjer se je odlično izkazal, vendar ne dovolj, da bi kapetana kluba Manuela Neuerja odstranil z njegovega mesta. Sedi med vejami. Tudi Nubel se tega zaveda in že več mesecev ne želi žrtvovati igralnega časa z Neuerjem pri Bayernu, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti kar je namigovalo na odhod.
Kot je poročal Florian Plettenberg iz Sky Sportsa na Twitterju, je Bayern München privolil in je to poletje pripravljen prodati Nubela za približno 20 milijonov evrov. Mislim, da bo veliko ljudi menilo, da je cena prenizka za igralca, ki se je precej dobro odrezal v slavni ekipi celinske ravni, toda na tej točki bo Bayern morda moral zmanjšati svoje izgube in vsaj sprejeti dobiček, ki ga dobi od njega. . Prvi se pridobi z brezplačnim prenosom.
Zdi se, da sta uprava in Thomas Tuchel poleg Manuela Neuerja raje Yanna Sommerja zaradi njegovega bolj profesionalnega pristopa k tekmovanju z Neuerjem za štartno mesto, in čeprav bi bilo super imeti v klubu dva vratarja svetovnega razreda,https://www.nogometnidresiotroke.com/ se zdi malo verjetno, da bi Sommer sam trdo dela za ekipo. Švica se bori za štartno mesto na Euru 2024 in razmišlja o tem, da bi poleti zapustil Bayern München, da bi si zagotovil zagotovljen čas za igro drugje.

Leave a Reply