Matchtröjor FotbollReal Madrid välkomnar Braga back-to-back i grupp C! I sitt första möte på Bernabeu vann jättarna med 2-1 på bortaplan, med Rodrygo och Bellingham som gjorde bidrag! Den engelska stjärnan hotades dock av en axelskada förra helgen och hade inget bollrekord, och laget misslyckades med att vinna Rayo Vallecano. Och det var just i de 4 matcherna där han inte lyckades göra några prestationer som Real Madrid bara fick 1 vinst, 2 oavgjorda och 1 förlust. Därför är Judys prestation fortfarande nyckeln till detta spel. Samtidigt måste laget lösa problemet med att inte ha en högeffektiv forward så snart som möjligt!
Omvärlden är optimistisk att Real Madrid vinner med 1-2 mål, och det blir inga problem med minst 3 poäng.Fotbollströja barn De kommer också att kvalificera sig tidigt!
Inter Milan välkomnar Salzburg.I den första omgången gjorde Sanchez och Chagos mål för att hjälpa Nerazzurri att vinna med 2-1. Pavard var allvarligt skadad och missade den här matchen, och försvaret kommer att fortsätta använda samma lag som förra säsongen. Dessutom måste Barrera återgå till kärnrytmen från förra säsongen så snart som möjligt.Sanchez kan göra mål, men Lautaro och Thuram kommer fortfarande att vara startande. När det gäller den mångsidiga framspelaren Klaassen kommer att vara en flexibel pjäs, han behöver göra mål för mycket.
Omvärlden är också mycket optimistisk inför Inter Milan som spelar på bortaplan.Segern är stabil med 1 mål. Du måste veta att de på försäsongen besegrade de österrikiska giganterna med 4-3 långt borta från Italien, så den här matchen vann den fjärde raka segern mellan de två sidorna. Det är ingen svår uppgift, och det beror på om du lyckas kvalificera dig, så slarva inte!
Arsenal kommer att välkomna Sevilla hemma, och Gunners vann borta i första omgången med hjälp av brasilianska tvillingsjärnor.Billiga Fotbollströjor De var upprörda förra helgen, så de hoppas kunna bekräfta sin fördel i kvalificeringen till gruppspelet så snart som möjligt! Dessutom har laget förlorat två raka matcher i alla tävlingar, en seger är akut nödvändig och är också en viktig “moralstrid”!
För närvarande ger omvärlden Arsenal ett övertag på 1-2. Att vinna den här matchen är inte nödvändigtvis kvalificerad, men den kommer att inta en extremt gynnsam position. Arteta är fast besluten att vinna!

Leave a Reply