Nogometni dresi za otroke Kot najuspešnejša ekipa prejšnje sezone Manchester City ostaja močan tudi v novi sezoni, minuli konec tedna je v Premier League s 6:1 pomagal z Bournemouthom in se znova zavihtel na prvo mesto v Premier League. Manchester City se je po nekaj dneh prilagajanja uvrstil v četrti krog Lige prvakov in se doma pomeril s povprečnimi Young Boysi iz Berna. Haaland je na tej tekmi zadel dvakrat. Manchester City je zlahka zmagal s 3:0 in dobil vse 4 tekme ter napredoval med najboljših 16.
Med obema ekipama je očitna vrzel v moči. Guardiola je naredil tudi majhno rotacijo in za to kampanjo spremenil formacijo 3-2-4-1. Ederson je še naprej varoval zadnjo obrambno črto, ki so jo sestavljali Walker, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti Dias in Gvardiol Trije osrednji branilci, Stones in Rico Lewis sta sodelovala kot dvojni vezist, Foden, Nunes, Kovacic in Grealish so se zvrstili, Harland je nadaljeval z eno samo puščico.
Manchester City je po začetku tekme popolnoma brez suspenza prevzel pobudo, mlade Bernčane pa so lahko premagali le pasivno. V 11. minuti je Walker poslal dolgo podajo čez vrh, Haaland je prišel iz ozadja in izsilil strel iz majhnega kota, vratar Young Boysov iz Berna pa mu je zlahka odvzel žogo.
Pet minut kasneje se je Haaland umaknil, Kovačič pa je bil zrušen na sprednji strani kazenskega prostora in je lepo ustvaril prosti strel. Walker je izvedel enajstmetrovko in zadel spodnji desni kot vrat, nasprotnikov vratar je padel po tleh in ga ubranil, Fodenov udarec iz bližine pa je znova odbil. V 21. minuti se je v kazenskem prostoru obrnil Nunes, ki ga je podrlo po tleh, sodnik pa je brez oklevanja pokazal na enajstmetrovko. Harland je brez težav zadel cilj, Manchester City pa je izenačil po želji, 1:0!
V 36. minuti je Foden natančno podal, Walker je podal z desne strani, Haaland pa ga je od zadaj obkrožil in iz bližine izbil žogo, dvakrat pa ni zadel.
Pred polčasom je Manchester City dosegel še eno zmago: Foden je sprejel dolgo podajo soigralca, preskočil branilca na desni strani in uspel iz majhnega kota odbiti v daljši kot, Blue Moon Army pa je v slačilnico vstopil z Prednost 2 golov. V bistvu, uničite negotovost zmage ali poraza.
Po vrnitvi na igrišče je Manchester City še vedno visoko držal žaljiv transparent. V 52. minuti je Rico Lewis podal z desne strani, Haaland pa se je obrnil in se znebil branilca, ter z levico streljal izven kazenskega prostora. Majin Buu je pokazal svoje strašljive strelske sposobnosti in na dvome odgovoril, da zna jesti le torte.
Haaland je v tej sezoni dosegel 15 golov na 16 tekmah, 46. v letu 2023. Ronalda je premagal z 2 goloma prednosti in trdno drži 1. mesto na svetu. Poleg tega je Haaland na le 34 tekmah Lige prvakov dosegel 39 golov, njegova učinkovitost pa je osupljiva. Po velikem rezultatu je mentaliteta mladih generalov Berna začela postajati neuravnovešena, Lauper je v 53. minuti nepremišljeno premagal Akeja, prejel drugi rumeni karton in bil izključen,https://www.nogometnidresiotroke.com/ tako da je na igrišču ostalo 10 ljudi, ki so se borili.
Ker je zmaga odločena, je Guardiola poskrbel za veliko potezo v 61. minuti, zamenjala sta Walker in Haaland, slednji pa je izgubil tudi priložnost za hat trick.
Kot pravi pregovor, je za rezilo uporabljeno dobro jeklo. V primerjavi s podatki je Haalandovo zdravje pomembnejše. Navsezadnje je cilj Manchester Cityja ubraniti ligo prvakov in celo trojno krono. Haalandov cilj bi moral biti izločilni krog. verjemite, da ne bo imel nič proti. Na koncu je Manchester City do konca ohranil prednost 3 golov in v skupinskem delu dosegel 4 zaporedne zmage.

Leave a Reply