Nogometni dresi za otroke Zaradi nedavnega hudičevega razporeda, ki traja teden dni dvojnih tekem, je trener milanskega Interja Simone Inzaghi na tej tekmi izvedel obsežno rotacijo začetne enajsterice, v kateri so priložnost dobili Sanchez, Frattesi, Augusto in drugi. stari Mlademu nemškemu centralnemu branilcu Biesekeju je bila zaupana pomembna naloga.Čeprav je igrala polovica glavnih igralcev, milanski Inter v skupni moči še vedno ni popuščal nasprotnikom, v gosteh pa je bil vedno izenačen s Salzburgom. V drugem polčasu je milanski Inter pokazal močno zasedbo, De Vrij in Barrera, ki sta vstopila s klopi, sta skupaj ustvarjala enajstmetrovke, končno odločitev pa je sprejel Lautaro, ki je prav tako vstopil s klopi. Argentinčev zadetek je vreden tisoč dolarjev Po statističnih podatkih je prihodek milanskega Interja v Ligi prvakov v letošnji sezoni po tej tekmi presegel 60 milijonov evrov, vključno s 15,64 milijona evrov nagrad za sodelovanje, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti 20,5 milijona evrov bonusov za zgodovinske točke in 5,7 milijona evrov. v bonus skladu. , 3 zmage in 1 neodločen izid, rekordni bonus v višini 9,33 milijona evrov in bonus za skupinske kvalifikacije v višini 9,6 milijona evrov.
Po tej zmagi je milanski Inter v prvih 4 krogih skupinskega dela Lige prvakov zabeležil 3 zmage in 1 remi, v isti skupini ima enako število točk kot velikan La Lige Real Sociedad, oba pa sta se uvrstila dva kroga pred rokom. Nazadnje se je milanski Inter dva kroga pred rokom uvrstil v skupinski del v sezoni 2004/05 pred 19 leti. Takrat so bili nasprotniki v skupini Valencia, Bremen in Anderlecht, na koncu pa se je uvrstil milanski Inter s 4 zmagami in 2 remijema. Odkar je Inter Milano v zadnjem krogu sezone 2017/18 premagal Lazio in se uvrstil v ligo prvakov, je v tem tekmovanju nastopal že 6 zaporednih sezon.Iz skupine smrti v prejšnjih sezonah so se spotikali vse do lanske sezone, ko Z uvrstitvijo v finale in prevzemom popolnega nadzora nad situacijo v tej sezoni se je vpliv milanskega Interja na evropskem prizorišču še okrepil. https://www.nogometnidresiotroke.com/Dokazal je, da lahko na tem visokem dogodku ne le dolgo sodeluje, ampak ima na njem tudi vodilno vlogo.
Po uvrstitvi v finale Lige prvakov v lanski sezoni ter osvojitvi 9. italijanskega pokala in 7. italijanskega superpokala v zgodovini moštva je Inter Milano po odličnih operacijah v poletnem oknu dvignil skupno moč na višjo raven in pripeljal finale UEFA Lige prvakov ugled ekipe na naslednjo raven Glory je postajal vse bolj umirjen v igri. Poleg predčasne uvrstitve v Ligo prvakov Inter Milano zaseda tudi prvo mesto v ligi in si prizadeva osvojiti drugo zvezdico. Seveda se milanski Inter v tej fazi ne more sprostiti, v nadaljevanju se bo Inter Milano pomeril z dvema vodilnima igralcema lige, Neapljem in Juventusom, ter začel boj z Real Sociedadom za prvo mesto v skupini Lige prvakov. njihova miselnost, da se soočijo z naslednjim izzivom. To je naslednji poudarek priprav za ekipo Inzaghija Jr.

Leave a Reply