Real Madrid Hjemmedrakt overlevde et dramatisk comeback mot Coventry City og vant straffesparkkonkurransen på søndag og er dermed i FA-cupfinalen.Premier League-laget så ut til å være på vei mot seier på Wembley Stadium da Bruno Fernandes satte inn 3-0 like før timen var spilt, etter scoringer av Scott McTominay og Harry Maguire i første omgang.

Men Coventry ga seg selv litt håp da Ellis Simms avsluttet i det 71. minutt, før Callum O’Hares scoring ble slått av Aaron Wan-Bissaka og gikk i mål ni minutter før slutt.Og Coventry-fansen ble sendt i ekstase langt ut i overtiden da Haji Wright satte ballen i mål fra straffemerket etter at Wan-Bissaka hadde blitt straffet for håndball.United-kaptein Bruno Fernandes var nær ved å gi laget sitt ledelsen i første omgang da han skjøt i tverrliggeren fra kanten av feltet etter et innlegg fra innbytter Amad Diallo.

I den andre omgangen var det Championship-lagets tur til å treffe treverket da Simms kom seg fri i feltet og skjøt i undersiden av tverrliggeren.Og Coventry trodde de hadde sikret seg en sensasjonell seier i siste liten da Wright spilte et lavt innlegg inn til Victor Torp, som satte ballen i mål fra seks meter. Men slik skulle det ikke gå for Coventry da Wright ble avblåst for offside av VAR med svært liten margin.

Coventry så ut til å være på vei mot en av tidenes største FA-cupseire da Bradley Collins reddet et straffespark fra Casemiro, før Wright igjen scoret fra straffemerket.Men Callum O’Hare måtte se sitt straffespark bli reddet av Andre Onana, mens Ben Sheaf skjøt over tverrliggeren, slik at United var ett straffespark unna seieren, som Rasmus Hojlund satte i mål med stil.

Neste måned møter United igjen Manchester City i finalen, der Pep Guardiolas lag vant forrige sesong på vei mot en historisk trippel.City slo Chelsea 1-0 i den andre semifinalen på lørdag takket være et sent vinnermål av Bernardo Silva, tre dager etter at de tapte for Real Madrid etter straffesparkkonkurranse i kvartfinalen i Champions League.

“Vi fant en løsning, sa United-forsvarer Maguire til ITV etter kampen. “Vi startet kampen veldig bra, men så slapp vi inn et slurvete mål. Vi var uheldige som slapp inn det andre målet.
“Hvis du kan angripe dem, kan du virkelig skade dem. Jeg kan ikke være mer stolt av dem. De gjorde det fantastisk bra. Jeg tror vi har gjort Coventry stolte.

“Når man kommer til straffesparkkonkurransen, Billige draktsett fotball er det et lotteri. Du kan ikke klandre noen hvis de viser mot til å ta en i en heksegryte.”

Når det gjelder det annullerte målet i ekstraomgangene, legger Robins til: “Det er en tåspiss. Det er en tåspiss. Disse linjene er vårt livs svøpe. Det er ikke ofte man får sjansen til å gå til en FA-cupfinale, og vi var veldig nære.

“Jeg er veldig stolt av dem. Vi har nettopp sagt til dem at de har skrevet seg inn i klubbens historie. Folk kommer til å snakke om denne kampen i lang tid.”