Nogometni dresi za otroke S koncem kvalifikacij za evropski pokal je zelo jasna tudi situacija glede napredovanja v glavno tekmovanje evropskega pokala, odgovorni za evropski pokal pa so tudi uradno objavili položaje v skupinskem delu. Ta objava vsem omogoča tudi ogled položaja vsake ekipe v evropskem pokalu.
Med njimi so prvorazredne ekipe, ki so najmočnejše nosilke, Nemčija, Portugalska, Francija, Španija, Belgija in Anglija. Lahko rečemo, da so te ekipe tudi najmočnejše bogate ekipe. Med njimi so Francija, Anglija in Portugalska favoritinje za osvojitev prvenstva. Portugalska reprezentanca, katere član je Ronaldo, je zmagala na vseh 10 tekmah v skupinskem delu in pokazala grozljivo stanje.
Ko tokrat vstopite v prvo prestavo, se lahko neposredno izognete močnim ekipam, kot sta Francija in Anglija,Poceni otroški Nogometni dresi kompletiin lahko v bistvu izžrebate loterijo. Na tem evropskem prvenstvu bo Ronaldo zadnjič sodeloval na mednarodnem tekmovanju v svoji karieri. Vse zelo skrbi tudi, ali lahko osvojimo prvenstvo. Pravzaprav drugoligaši nimajo veliko svetlih točk in tudi drugoligaši bogatih ekip so vstopili v to opremo. A bolj zanimivo je, da je nizozemska ekipa, tradicionalno močna ekipa, tokrat neposredno prestavila v tretjo prestavo.
Še bolj presenetljivo pa je, da je branilka naslova evropskega pokala Italija tokrat prestavila v četrto prestavo. To tudi pomeni, da bo v evropskem pokalu zagotovo skupina smrti. Takrat se bo katera koli ekipa v prvi skupini pomerila z Italijo v četrti skupini, Dansko v drugi skupini in Nizozemsko v tretji skupini. .. Za to skupino je pretežka uvrstitev, manjkajo pa še tri končnice kvalifikacij, za to priložnost pa se bodo potegovale tudi preostale ekipe.

Leave a Reply