Otroški nogometni dresi so razkrili, da je Tottenham Hotspur vzpostavil stik z OGC Nice glede Jean-Clairja Todiba, potem ko je bil obveščen o morebitni pogodbi v vrednosti 35 milijonov funtov.Tottenham je prestopil pod vodstvom novega trenerja Angeja Postecoglouja. njihova ekipa v januarskem prestopnem roku.
Nogometni dresi kompleti za otroke je novembra razkril, da bo Tottenham dal prednost podpisu osrednjega branilca, kar je že bilo področje, ki ga je bilo treba okrepiti, preden je Mickey van de Ven utrpel dolgotrajno poškodbo stegenske mišice. V Nizozemčevi odsotnosti sta bočna branilca Ben Davies in Emerson Royal opravljala naloge osrednjega napadalca. Lloyd Kelly iz Bournemoutha, Ben Godfrey iz Evertona in Ben Godfrey so med branilci, o katerih razmišljajo Spurs, toda francoski reprezentant Todibo je eden od igralcev, ki se hitro prebija v ožji izbor. Yuki Machida iz Union Saint-Gilloise.33-letnik ima dobro sezono z Nico, ki je druga v Ligue 1 za Paris Saint-Germainom. V 14 ligaških tekmah je Todibo prejel le 8 golov.
Nogometni dresi komplet razume, da sta Tottenham Hotspur in Nica v predhodnem stiku glede dogovora. Medtem ko Francija trenutno ne želi prodati Todiba zaradi boja za naslov, so igralec in njegovi zastopniki odprti za selitev. Posredniki so Spursom povedali, da bi posel morda lahko sklenili s predlogom, vrednim okoli 35 milijonov funtov, zato ga trenutno izvajajo. Todibo je tudi tarča Manchester Uniteda. Nici se je prvič pridružil kot posojen iz Barcelone v drugi polovici sezone 2020/21 in ustvaril dobro partnerstvo z zvezdnikom Arsenala Williamom Salibo. Njegov trenutni kolega v obrambi je 40-letni nekdanji član Bayerna iz Münchna Dante. Todibo je za Francijo debitiral septembra 2023, drugič pa je nastopil dva meseca pozneje pri zmagi nad Gibraltarjem s 14:0.

Leave a Reply