Det globala sportföretaget PUMA och Frankrike tröja billigt har idag presenterat en speciell kinesisk nyårskollektion 2023 för att fira kaninens år.2023-kollektionen har en fantastisk tröja, jacka, träningsbyxor och t-shirts i begränsad upplaga som kombinerar klubbarv med referenser till kinesisk kultur som når hela vägen till månen och tillbaka – precis som din kärlek till City.Manchester City FC 2023 CNY-tröjan hyllar kaninens år med ett måninspirerat all-over tryck och gyllene detaljer som markerar det framgångsrika uppdraget för Kinas månrover, Jade Rabbit 2013.Den Blazing Blue och Matte PUMA Gold-tröjan har också en unik sign-off på halsen som kombinerar Manchester City-logotypen med skräddarsydda sammanvävda kaniner.Den djärva nya kollektionen hyllar de lojala Manchester City-fansen som bor i Kina, så fans från när och fjärran kan visa sin kärlek till Sky Blues på matchdagen och varje dag även efter att firandet är över.
Tyska Bundesliga club 1. FSV Mainz 05 har Köpa Fotbollströjor Billigt års upplaga av deras årliga Carnival (Fastnacht) kit. Tröjan tillhandahålls av Mainz 05 tekniska sponsor Kappa. Den förväntas bäras under minst en av lagets kommande Bundesliga-matcher 2022/23.Ingenting förkroppsligar Mainz så mycket som karneval – förutom kanske Mainz katedral. 1. FSV Mainz 05 har därför kombinerat båda idéerna unisont i sin design av deras karnevalskit 2023 för att skapa ett särskilt dumt, fyrfärgat kit. De klassiska Mainz karnevalsfärgerna i rött, vitt, blått och grönt bildar ett stort M på framsidan av kitet som är bekant med klubbmönstret hos Zerofivers.Som avrundning av satsen finns små silhuetter av Mainz-katedralen och gycklarmössor invävda i mönstret. KÖMMERLING, huvudsponsor och kitsponsor för Zerofivers, kan ses med en vit logga på bröstet. Karnevalsoutfiten avrundas med röda shorts och fyrfärgade strumpor.
Denna FIFA World Cup Qatar 2022 kinesiska nyårsskjorta från Puma hyllar kaninens år med ett måninspirerat all-over tryck och gyllene detaljer som markerar det framgångsrika uppdraget för Kinas månrover, Jade Rabbit, 2013.The Blazing Blue and Matte PUMA Gold jersey also features a unique sign-off on the neckline combining the Manchester City logo with bespoke interwoven rabbits.Falkirk FC har skrivit på ett nytt kontrakt med O’Neills som kommer att se att det irländska företaget ersätter Puma som klubbens uniformspartner med början säsongen 2023/24. Falkirk O’Neills affär gäller för en period på fem år – från 23/24 till slutet av säsongen 27/28.

Leave a Reply