messi drakt barn Lionel Messi forlenget sin MLS-scoringsturné med to mål i Inter Miamis 4-1-seier over New England Revolution. Med ni mål på syv kamper viste Messi frem sine ferdigheter foran 65 612 tilskuere på Gillette Stadium. Til tross for et influensautbrudd overrasket New Englands Tomas Chancalay tidlig, men Messis to scoringer, sammen med assists, forseglet Miamis seier.
Lionel Messis målserie fortsatte da han scoret to ganger i Inter Miamis 4-1-seier mot New England Revolution på lørdag. Ligatoppscoreren har nå scoret ni mål på syv kamper denne sesongen. 65 612 tilskuere hadde møtt opp på Gillette Stadium i Foxborough, Massachusetts, som deles av Revolution og NFL-laget New England Patriots, for å se den argentinske VM-vinneren i aksjon.Til tross for at New England var rammet av et influensautbrudd og lå på bunnen av Eastern Conference, overrasket de hjemmefansen bare 40 sekunder inn i kampen ved hjelp av sin egen argentiner, Tomas Chancalay. Etter å ha mottatt en høy pasning fra den spanske midtbanespilleren utnyttet Chancalay Drake Callenders fremskutte posisjon og chippet ballen over den strandede Miami-keeperen for å åpne målscoringen.
Messi utlignet for Miami i det 32. minutt, da han mottok en pasning fra Robert Taylor og Fotballdrakt Arsenal Billige satte ballen rolig i mål. Den åttedobbelte Ballon d’Or-vinneren sendte Miami i ledelsen i det 68. minutt, da han mottok en glimrende pasning fra sin tidligere lagkamerat i Barcelona og avsluttet med den roen som kjennetegner ham.I sluttfasen la Miami til to mål til, begge orkestrert av Messi. Innbytter Benjamin Cremaschi gjorde 3-1 i det 83. minutt, da han slo returen etter at et skudd fra Messi ble parert. Cremaschi fullførte scoringen ved å finne det øverste hjørnet etter en pasning fra Messi.