Na koncu nepozabne tekme za dohitevanjem se Revierclub iz Dortmunda, za katerega se je še pozimi zdelo, da je poražen, Nogometni dresi za otroke pripravlja s prestola izriniti edinega vladarja iz Münchna, ki je na položaju desetletje.
Če bi ekipa trenerja Edina Terzića v soboto premagala FSV Mainz, bi bilo Bayernove hegemonije zaenkrat konec in prva sezona brez naslova rekordnih prvakov po letu 2012 bi bila popolna. “Nekaj ​​bi pomenilo, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti če bi prekinili Bayernovo prevlado po toliko letih. Tudi zato, da pokažemo, da nismo vedno drugi. To bi bil velik met,« je bil poln upanja na srečen razplet večnega dvoboja med vodilnima v panogi športni direktor BVB Sebastian Kehl.
Hrepenenje po naslovu v Dortmundu je ogromno. Če bo avtomobilska parada okoli znamenitega trga Borsigplatz, ki je načrtovana za binkoštno nedeljo, uspešna, pričakujejo vsaj 200.000 navijačev. V začetku tedna je bilo v mestnih hotelih le nekaj postelj – po previsokih cenah od 700 evrov in več. Tudi skoraj neopremljena stanovanja na Borsigplatzu stanejo tisoč evrov na noč.
Trener Terzič je dobre volje,https://www.nogometnidresiotroke.com/ da njegova ekipa ne bo obremenjena s temi velikimi pričakovanji in da se ne bo odrekla vodstvu prvenstva, ki ga je prevzela prejšnji dan: “Nismo še končali, a smo pripravljeni. Kot ekipa, kot klub, kot mesto. Našo pot želimo kronati z zmago v soboto.”
Pa lahko njegova ekipa res zdrži velik pritisk? V drugi polovici sezone je Borussia prepričevala kot lovka, živce pa pokazala kot vodilna na lestvici.https://www.nogometnidresiotroke.com/ Prvo mesto, ki so ga osvojili, so že naslednji dan spet izgubili. To izostri čute za obračun proti Mainzu. »Na drugem mestu, pred kratkim smo bili popolnoma osredotočeni na igre, bili smo zelo samozavestni, močni in dominantni. To moramo nadaljevati,« je komentiral Sébastien Haller.

Leave a Reply