Voetbalshirts Sale Nederland, Aan het einde van 2010, het hoogtepunt van La Liga, nam FC Barcelona de eerste plaats in de ranglijst over van Manchester United. Manchester United stond het jaar ervoor bovenaan de wereldranglijst en leidde FC Barcelona met 17 punten, de negende keer in tien jaar dat ze bovenaan eindigden.
Goedkope voetbalshirts kids, In 2010 waren er aanzienlijke veranderingen in de decenniumranglijst van de clubs. De twee finalisten van de Champions League (Inter en Bayern) stegen allebei in positie en verdrongen AC Milan. FC Barcelona won de Spaanse Liga en overtrof Manchester United aan het einde met een voorsprong van 27 punten. Van 2001 tot 2010 heeft FC Barcelona een schitterende staat van dienst met 4 La Liga-titels, 2 UEFA Champions League-titels, 1 Copa del Rey, 1 Wereldbeker voor clubs, 1 Europese Supercup en 4 Spaanse Supercups.
Kopen voetbalshirts online, Ver achter de strijd tussen Barcelona en Manchester United stonden Liverpool, Arsenal en Inter. De Club van de 20e Eeuw van Europa, Real Madrid CF, eindigde op de 8e plaats voor deze periode. Onder de “Top 100” ter wereld hadden de volgende landen de meeste clubs: Brazilië (9), Italië (8), Duitsland (8), Spanje (7), Frankrijk (7), Engeland (6), Argentinië (5), Mexico (4) en Nederland (4).

Leave a Reply