UPPDATERING: Billiga Fotbollströjor har bekräftat den tidigare informationen och kan nu släppa officiella bilder på Nike FC Barcelona 2023-24 hemmadräkt. De har ingen grafisk design, men är enfärgade blå. UPPDATERING: Vi kan lägga upp officiella bilder på Nike FC Barcelona 2023-2024 Lifestyle Pants och Anthem Jacket. De indikerar tydligt att shortsen har en ficka på baksidan – det här är inga officiella raceshorts, utan surfshorts.
Bilderna ger oss också en bättre titt på de dolda diamanterna i Paris Saint-Germain, samt detaljer på kragen inspirerade av den katalanska flaggan. Vi har läckt ut bilder på det så kallade 23-24 FC Barcelonas hemmadräkt. Men även om de är en del av klubbens 23-24-kollektion är de inte original. Den så kallade designen av dessa byxor är en livsstil, bara för att tänka före spelet. Barcelona 23-24 hemmatröja mockup skapad av spanska fotbollskontot @postunited, beskrivning säger att dessa är hemmashorts, information från fotbollsrubriker – varken sant.
Nike Barcelona 2023-24-shortsen på modellen visar inte själva FC Barcelona 23-24 Jersey-shortsen, utan snarare avslappnade boardshorts. De är en del av Nikes Nike 23-24-tröja, men de är bara livsstil (och förspel). Diamantdesignen är en hyllning till diamantlogotypen för Peña Femenina Barcelonaista, FC Barcelonas damlag som grundades 1971. Den slutliga designen av Barcelonas 23-24 hemmabyxor och strumpor är okänd, men vi har fått veta att shortsen kommer att vara helt blå och strumpor kommer att ha bågar. Kit maker @ivankitmaker gjorde en riktigt snygg sockmodell av samma diamanter som satsen. Vi skulle gärna se att Nike släppte dem, men kan inte bekräfta något ännu. Faktum är att designen av Barcelonas säsong 23-24 casual shorts kommer också att dyka upp i säsongen 23-24 före matchserien, läckte Ofoball. Nike FC Barcelona 2023-24 Pre-Match Jacket kommer i rödbrun färg och har ett unikt diamantmönster på ärmarna. Diamantmönstret finns på nästan alla Barça tröjor 23-24. För att fullända looken finns det en diamantformad katalansk logotyp på baksidan under kragen.

Leave a Reply