Glem de ekstra 24 timene, Billige Fotballdrakt Liverpool hadde sannsynligvis ventet en mannsalder på dette. Klubben fra De forente arabiske emirater tok imot Al Hilals tungvektere i en semifinale i Asian Champions League, og takket være en fascinerende første omgang på 38 minutter satte de rivalene til veggs.Al Ain, som ble asiatiske mestere i 2003 og har vunnet to ganger siden, leder 4-2 etter det første oppgjøret, og er dermed enda et bemerkelsesverdig resultat fra et annet mesterskap.Hilal, som har vunnet fire ganger og ble nummer to så sent som i fjor, må slikke sårene og komme seg på beina igjen, for det første oppgjøret ble vendt til motstanderens fordel på grunn av både mot og evner.På Hazza bin Zayed Stadium onsdag kveld ble Hilal i store deler av kampen utslitt og rystet i sin grunnvoll, og det saudiske laget med 34 seire på rad ble endelig beseiret. Den verdensrekordrekken fikk en brå slutt.Soufiane Rahimi slo til med et hat-trick, og Al Ains største lyspunkt lyste opp enda mer, med sitt målgivende og to konverterte straffer, noe som gjorde ham til turneringens toppscorer. Samtidig sendte det hjemmepublikummet i ekstase.Det gjenstår selvfølgelig 90 minutter og mer av denne uavgjortkampen mellom to av Vest-Asias mest prominente klubber. Men foreløpig drømmer Al Ain om sitt første kontinentale mesterskap på mer enn to tiår. Halvveis til finalen kan de i det minste fullføre det første oppdraget i Riyadh om syv dager.
Det tok dem bare seks minutter på onsdag å sette hjulene i gang Billige Fotballdrakter. Rahimi snappet opp en avbøyd pasning, løp gjennom og skjøt mesterlig under Mohammed Al Owais i Hilal-målet. Det var marokkanerens niende mål i en svimlende sesong, og det sendte ham opp i teten på toppscorerlisten.Midtveis i første omgang scoret Rahimi sitt andre. Etter 23 minutter ble han sendt forbi Hilal-forsvaret, og etter en lang VAR-kontroll for å avgjøre om han hadde vært offside, satte den formsterke spissen ballen kaldt i mål fra straffemerket. Al Ain var i full gang, Hilal var i ferd med å falle.Sju minutter før pause hadde Rahimi og vertene en tredje. Denne gangen sprang Erik frem fra backplass, og da han avanserte inn i Hilals felt, ble han slått ned av Ali Al Bulaihi. Hilal-forsvareren, som alltid har vært en hovedperson, bedyret sin uskyld, og dommeren ble overbevist om å konsultere VAR, men etter en evighet dømte han straffespark.Igjen sendte Rahimi Al Owais feil vei. Etter å ha scoret tre ganger over to omganger i forrige måneds kvartfinaleseier mot Hilals naboer Al Nassr, trengte Rahimi 38 minutter på å gjøre det samme.
Men så fikk Hilal en tilsynelatende livline. Ikke lenge ut i andre omgang sendte Sergej Milinkovic-Savic et lavt innlegg fra høyre side inn til Malcom, haaland drakt barn som avsluttet fra kloss hold. Brasilianeren, som har hatt en fantastisk debutsesong i Hilal, tok tak i ballen og headet rett mot midtsirkelen.Men Al Ain slo tilbake på et øyeblikk. Nok en gang ble Rahimi felt i feltet, denne gangen av Kalidou Koulibaly. VAR ble igjen tatt i bruk, og Kaku tok på seg ansvaret. Paraguayaneren, som tilbrakte tid i Saudi-Arabia med Al Taawoun, feide straffesparket opp i hjørnet.Hilal slo imidlertid tilbake. Det gjensto 12 minutter da Al Ain-keeper Khalid Essa gjorde en god redning på Milinkovic-Savic, men klarte ikke å klarere. Da ballen var løs, svingte Salem Al Dawsari seg rundt og skrudde den i mål, samtidig som han dro Hilal tilbake fra avgrunnen.De har fortsatt en vei å gå. På stillingen 4-2 – Al Dawsari knuste en stolpe på overtid – stirrer den asiatiske fotballens store prestasjonsklubber, som mer enn noen gang er fulle av stjernetalenter, ned i tønnen.De kan ikke avskrives. Al Ain vil utvilsomt trenge en ny oppvisning i Riyadh neste uke. Men på en vill onsdagskveld i hagebyen beviste de at den 24 timer lange utsettelsen var verdt å vente på.