Rekordna nizozemska prvaka Eredivisie nogometni dresi online in adidas sta predstavila klubsko novo ekipo za goste za sezono 2023/2024. Dres ima belo osnovo s temno modrimi poudarki, vključno s črtami, logotipom in tremi navpičnimi križi svetega Andreja.Priložene kratke hlače so prav tako temno modre, Ajaxove nogavice 23/24 pa imajo turkizno/svetlo roza vzorec na sprednji strani majice.To je prvič po sezoni 1988/1989, da ima Ajax beli dres za goste. Klub je imel bogato tradicijo nošenja belih gostujočih dresov, vendar je bilo to opuščeno v zgodnjih devetdesetih letih prejšnjega stoletja zaradi sprememb pravil, ki so zahtevale, da so gostujoči dresi kontrastne barve kot domači dresi ekip.Vendar pa je od sezone 2020/2021 Eredivisie dovolila AFC Ajaxu, da ima tretji komplet. To je klubu omogočilo vrnitev belega gostujočega dresa za ligaški pokal KNVB 2023/24 in kampanje UEFA Lige Evropa.
Zadnja tekma sezone Premier League nogometni dresi kompleti za otroke Palace bo imela poseben preobrat. Eagles bodo ob 10. obletnici svoje zgodovinske vrnitve v Premier League v sezoni 2013/14, ko se bodo v nedeljo, 28. maja, pomerili z Nottingham Forestom, nosili novo predstavljeno domačo opremo Macron 2023/24, ki vsebuje rdeče in modre polovice.Nogometni klub Crystal Palace, ki sega v leto 1861 in je postal profesionalec leta 1905, je eden najstarejših nogometnih klubov na svetu in dizajn njihovega novega dresa odraža močno povezavo med izvorom ekipe in ikonično zgradbo, ki je navdihnila ime kluba .Domača majica Crystal Palace FC za sezono 2023/24 ohranja klasične barve ekipe, rdečo in modro, razdeljeno na dve polovici: rdečo na desni in modro na levi strani. Ovratnik in manšete imajo bele, rdeče in modre črte. Etiketa znotraj vratu ima modro ozadje z značko kluba in črkami “CPFC” skupaj z logotipom Macron in besedami “Designed in Bologna”, ki prikazujejo, da je vsako oblačilo ustvarjeno in oblikovano na sedežu Macrona. Beseda ‘EAGLES’ je natisnjena v beli barvi na zadnji strani ovratnika. Logotip Macron Hero je na desni strani prsi, značka Crystal Palace pa na levi. Oba logotipa sta 3D silikonsko natisnjena s svilenim podtonom.
Globalno športno podjetje otroški Nogometni dresi je danes predstavilo domačo opremo Borussia Dortmund 2023/24, ki je rezultat natečaja za oblikovanje navijačev. Dres ima vpadljivo silhueto cenjenega doma kluba, SIGNAL IDUNA PARKA, v klasični črni in rumeni barvi.Glavni dres 23/24 BVB ima vrhunsko tehnologijo za zagotavljanje optimalne učinkovitosti in udobja na igrišču. Komplet, izdelan iz tkanine ULTRAWEAVE, se ponaša s strukturirano, 4-smerno raztegljivo zasnovo, ki zmanjšuje težo in trenje ter igralcem omogoča svobodno in udobno gibanje. Tehnologija dryCELL, ki je vgrajena v tkanino, je zasnovana tako, da zaščiti vaše telo pred znojem.Različica majice za igranje na igrišču je izdelana s tehnologijo HEAT.RDY, ki pomaga igralcem, da se med igranjem na največjem odru počutijo udobno in suhe. Navijaška različica dresa je opremljena s tehnologijo AEROREADY, ki uporablja materiale, ki odvajajo znoj, ali vpojne materiale za ohranjanje suhega telesa.Najmanj 70 % tega izdelka je mešanica recikliranih in obnovljivih materialov, kar nadaljuje adidasovo stalno zavezo, da pomaga odpraviti plastične odpadke.

Leave a Reply