Na twintig competitierondes versloeg Tottenham Bournemouth met 3-1, Goedkope Hazard voetbalshirts wat de strijd om de vierde plaats in de competitie flink veranderde. In de eerste helft miste Son Heung-min een schot, maar het lage schot van Sarr hielp Tottenham scoren. Emerson’s langeafstandsvolley werd opgelost, de trap van Tavernier raakte ook de paal, en vervolgens raakte de trap van Solanke de bal op de paal. In de tweede helft hielp het doelpunt van Scott Bournemouth de stand in evenwicht te brengen, en doelpunten van Richarlison en Son Heung-min hielpen het team de stand gelijk te trekken. Uiteindelijk versloeg Tottenham Bournemouth met 3-1, waardoor de situatie op de vierde plaats in de competitie werd omgekeerd. Tottenham stond met één punt op de vijfde plaats in de competitie, terwijl Manchester United, dat zevende stond, acht punten had.
Al snel na de start kreeg Son Heung-min een mooie kans op de doelman, maar zijn schot werd ongelooflijk gemist. Dit gaf Spurs een goede kans om de voorsprong te verspelen. In de 9e minuut won Tottenham opnieuw! De doelman van Bournemouth maakte een domme fout en de tegenstander werd onderschept door de tegenstander. Vervolgens schoof Sarr snel naar voren, kreeg een pass van Lo Celso en schoot de bal vervolgens in de linkerpaal. In de 17e minuut werd het afstandsschot van Emerson eenvoudig opgelost door de doelman van de tegenstander. In de 24e minuut dribbelde Son Heung-min de bal het strafschopgebied in en schoot een krachtig schot, maar Neto redde het op tijd. In de 32e minuut kon Sarr de wedstrijd niet voortzetten vanwege een blessure en werd hij gewisseld. Hij bedekte zijn wang en kon niet stoppen met huilen. Sun Xingmin ging snel naar voren om hem te troosten. Skip werd een vervanger. Bournemouth kreeg in de 40e minuut een vrije trap, de trap van Tavernier belandde op de linkerpaal, maar die werd gered door Risa Lisson. Tijdens de blessuretijd van de tweede helft raakte de trap van Solanke het doel, maar deze miste en de bal vloog uit het doel. Tottenham versloeg Bournemouth in de eerste helft met 1-0.
Kort na het begin van de tweede helft werd het schot van Solanke gered door een schitterende redding van Vicario. Son Heung-min maakte ruim twee minuten later een prachtige steekpass, Salisson miste een goed enkel schot, Goedkope Voetbaltenues maar zijn schot belandde op de paal. Vijf minuten later werd Lo Celso verdacht van een val in een gebied, maar na overleg tussen de scheidsrechter en de videoscheidsrechter kreeg hij geen kans om een ​​vrije worp te nemen. In de 60e minuut kreeg Solanke een goede pass, maar zijn schot voor doel belandde op de paal. In de 71e minuut boekte Tottenham opnieuw een enorme overwinning! Lo Celso stuurde een prachtige pass. Nadat Son Heung-min doorbrak, schoot hij met een prachtig afstandsschot op doel. Dit schot was erg mooi. Vervolgens schoot Salisson opnieuw, maar die werd in beslag genomen door de doelman van de tegenstander. Pas in de 80e minuut scoorde Salisson een doelpunt! Hij redde een krachtig schot vooraan in het strafschopgebied en trapte de bal in de basket. Het doelpunt maakte bijna het einde van de wedstrijd. Scott scoorde vier minuten later en hielp Bournemouth aan de gelijkmaker. Kort daarna raakte het schot van Hill de paal en stuiterde in het doel. Scott scoorde in de tweede helft een kopbal, maar die werd afgekeurd wegens buitenspel. Uiteindelijk versloeg Tottenham Bournemouth met 3-1.