2024 Barcelona Voetbalshirts, Nike, Patta en FC Barcelona slaan de handen ineen om de eerste gezamenlijke kledingcollectie te lanceren, waarmee ze “Blaugrana” fans over de hele wereld verenigen en de vlag van “Culers del Món” hijsen om een uitnodiging aan de nieuwe generatie te sturen. De constante hartslag van elke voetbalclub wordt altijd bepaald door hun supporters. Nu eert de grootste sportclub ter wereld deze levensader die iedereen verenigt met een capsulecollectie en nodigt ze de nieuwe generatie uit. De Nike x Patta x FC Barcelona gezamenlijke collectie wordt gelanceerd, met geselecteerde kledingstukken en een limited edition Air Max Plus sneaker.
Voetbalshirts Sale Nederland, Als innovatieve leider in streetwear is Patta een natuurlijke partner voor deze collectie, waarmee ze hun gedurfde grafische concepten van de straten naar het voetbalveld brengen door samen te werken met Nike en FC Barcelona. Het Nederlandse merk versterkt de banden tussen Nederland en FC Barcelona, die al 50 jaar lang bestaan via uitwisselingen tussen coaches en spelers. Patta benadrukt ook de banden met de Nederlandse-Surinaamse spelers van FC Barcelona, met medeoprichters Guillaume Schmidt en Edson Sabajo die beiden van Nederlandse-Surinaamse afkomst zijn.
Goedkope voetbalshirts kids, De ultieme uitdrukking van de passie van FC Barcelona is het concept van het gezamenlijk stromen van het “Blaugrana” bloed, waarbij de stamboom van “Culers” ongeacht hun afkomst door hun aderen stroomt. Om deze diepgewortelde gedachte vast te leggen en te verbeelden, heeft Patta’s creatief directeur Vincent van de Waal verklaard dat het merk in samenwerking met Nike en FC Barcelona een inspirerende creatieve filter heeft ontwikkeld. Het menselijk hart en circulatiesysteem pompen bloed door aderen (blauw) en slagaders (rood), wat de rood-blauwe pols van “Culers” over de hele wereld vertegenwoordigt.

Leave a Reply